Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bad Sensor
11-08-2012, 10:44 PM
Post: #7
RE: Bad Sensor
@Rubensgt40 When we initially came out with the 4.0 EX, our thought was NOT to use ANY installation tool. Unfortunately, not everyone uses a "true" 3/4" drill bit so installation proved to be challenging for some people. We then, as a intermediate step, started populating kits with the "old" white insertion tool. Once the new black insertion tool was completed, we stopped populating kits with the white ones and began populating kits with the black ones. These just make it fool proof for easy installation since many either use drill bits too long or drill bits that don't drill a true ANSI spe'd 3/4" hole. Talk to Shaw and between the two of us we can get you taken care of on this.

@ernesto The tool is appoximately 9" long. The first step is approximately 1 1/2" (for the actual sensor insertion) and the next step (the "go no-go" section) is roughly 3 1/2". Being able to have that seond step slide into the hole makes all of the difference in the world with respect to ease of installation. Having turned many slabs of concrete into swiss cheese, utilizing many different manufacturer's drill bits this last year, we found that even if you could only verify hole diameter at the the very top of the hole, this is where the problem starts and usually carries through the entire depth. Your drill bit only having 20 holes on it had a lot to do with your success.

Jason
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


[-]
Share/Bookmark (Show All)
Facebook Twitter Linkedin Technorati Digg MySpace Delicious

Messages In This Thread
Bad Sensor - Ernesto - 11-07-2012, 04:36 PM
RE: Bad Sensor - rapidrhrep - 11-07-2012, 07:46 PM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-08-2012, 07:16 AM
RE: Bad Sensor - rapidrhrep - 11-08-2012, 10:55 AM
RE: Bad Sensor - Rubensgt40 - 11-08-2012, 05:56 PM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-08-2012, 08:30 PM
RE: Bad Sensor - rapidrhrep - 11-08-2012 10:44 PM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-09-2012, 06:33 PM
RE: Bad Sensor - Rubensgt40 - 11-10-2012, 01:11 AM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-10-2012, 08:43 AM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 11-15-2012, 02:37 PM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-15-2012, 04:09 PM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 11-15-2012, 06:02 PM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-15-2012, 07:51 PM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 11-15-2012, 09:49 PM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-16-2012, 06:51 AM
RE: Bad Sensor - Rubensgt40 - 11-21-2012, 05:35 PM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 11-21-2012, 08:14 PM
RE: Bad Sensor - CCR - 11-22-2012, 06:50 AM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-22-2012, 09:31 AM
RE: Bad Sensor - Rubensgt40 - 11-22-2012, 06:03 PM
RE: Bad Sensor - CCR - 11-23-2012, 11:51 AM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-24-2012, 09:14 AM
RE: Bad Sensor - CCR - 11-25-2012, 07:17 AM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-26-2012, 09:25 AM
RE: Bad Sensor - rapidrhrep - 11-26-2012, 03:50 PM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 11-26-2012, 04:32 PM
RE: Bad Sensor - Rubensgt40 - 11-26-2012, 06:57 PM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 11-26-2012, 09:07 PM
RE: Bad Sensor - eaadams - 11-27-2012, 09:14 AM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-27-2012, 02:00 PM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-27-2012, 03:33 PM
RE: Bad Sensor - CCR - 11-27-2012, 05:27 PM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-27-2012, 06:22 PM
RE: Bad Sensor - rapidrhrep - 11-28-2012, 09:58 AM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-28-2012, 10:06 AM
RE: Bad Sensor - surfacesteve - 11-30-2012, 09:53 AM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 11-30-2012, 05:09 PM
RE: Bad Sensor - eaadams - 11-30-2012, 05:33 PM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 12-01-2012, 08:24 AM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 12-01-2012, 05:18 PM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 12-01-2012, 06:44 PM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 12-03-2012, 06:48 PM
RE: Bad Sensor - Rubensgt40 - 12-03-2012, 06:59 PM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 12-04-2012, 07:57 AM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 12-04-2012, 10:38 AM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 12-04-2012, 08:28 PM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 12-05-2012, 07:23 AM
RE: Bad Sensor - CCR - 12-05-2012, 08:00 AM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 12-05-2012, 08:35 AM
RE: Bad Sensor - CCR - 12-05-2012, 08:45 AM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 12-05-2012, 09:54 AM
RE: Bad Sensor - CCR - 12-05-2012, 12:05 PM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 12-05-2012, 12:58 PM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 12-06-2012, 06:41 PM
RE: Bad Sensor - CCR - 12-07-2012, 04:36 AM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 12-07-2012, 07:24 AM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 12-07-2012, 07:32 AM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 12-07-2012, 06:44 PM
RE: Bad Sensor - CC Solutions - 12-07-2012, 07:13 PM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 12-08-2012, 08:32 AM
RE: Bad Sensor - Ernesto - 12-10-2012, 04:48 PM